ensuite_deuren

Binnendeuren

Maasroute Deuren heeft binnendeuren in alle soorten en maten. Van boarddeuren tot hardhouten deuren en van paneeldeuren tot afgelakte binnendeuren en ensuite deuren.

Binnendeuren zijn leverbaar van standaard tot zeer exclusief en in alle prijsklasses. Maasroute Deuren is het adres voor al uw deuren. Alle deuren zijn daarom ook als schuifdeur uit te voeren. Een bezoek aan onze deuren showroom geeft u een goed beeld van ons zeer complete aanbod binnendeuren.

Klantvriendelijkheid staat bij Maasroute Deuren bovenaan, wij zijn pas tevreden als u dat bent. We staan garant voor montage en levering van hoge kwaliteit en met veel persoonlijke aandacht. Ook het adviesgesprek in de showroom wordt volledig afgestemd op uw wensen, zodat we samen zorgen voor het beste eindresultaat, zoals u het wilt.

Om deze binnendeuren te leveren wordt samengewerkt met gerenommeerde deuren-leveranciers, zoals: Weekamp, Svedex, en Skantrae.

Schuifdeuren

Wij zijn specifiek gespecialiseerd in de verkoop en montage van schuifdeuren en oplossingen voor kleine ruimtes. Al onze binnendeuren zijn uit te voeren als schuifdeuren en ensuite deuren en ons gespecialiseerde montage-team hangt deze ook graag voor uw af.

Afgelakte binnendeuren

Alle deuren zijn bij Maasroute Deuren naar wens op kleur te spuiten. U heeft dan een zeer strak en egaal resultaat. U kunt hiervan voorbeelden bekijken in onze deuren showroom of u kunt voor meer informatie kijken bij afgelakte binnendeuren.

Ook werken wij veel met het merk Svedex, deze leverancier heeft standaard ook afgelakte binnendeuren in het assortiment.

Paneeldeuren

Maasroute Deuren levert alle mogelijke paneeldeuren en werkt hiervoor enkel met kwaliteitsproducten. De paneeldeuren hebben alle denkbare vlakverdelingen, van diverse bekende leveranciers en zijn zowel in stompe als opdek uitvoering leverbaar.

Onze paneeldeuren zijn doorgaans massief uitgevoerd, opgebouwd uit verschillende houtlagen, met een MDF-toplaag, zodat de deur makkelijk te behandelen en overschilderbaar is.

Vlakke / HPL deuren

De huidige woningtrend is strak en minimalistisch, hierbij hoort ook een strakke deur. Een vlakke HPL-deur is uitstekend toe te passen in een strak interieur in combinatie met RVS-quadro deurbeslag of als schuifdeur in de wand. Het voordeel is bovendien dat HPL-deuren zijn voorzien van een hardkunstof toplaag, waardoor ze zeer stootvast zijn. Hierbij zijn HPL-deuren ook verkrijgbaar in bijna iedere denkbare kleur, inclusief houtstructuren.

In onze showroom vindt u diverse HPL-deuren.

Glasdeuren

Standaard zijn alle paneeldeuren uit te voeren met diverse glassoorten, zoals mat glas, helder glas, helder facetglas en mat facetglas. Naast deze vier standaard glassoorten is het ook mogelijk om een binnendeur te kopen met bijvoorbeeld byzantijn glas, kathedraal glas of een andere glassoort naar keuze.

Hardglazen binnendeuren

Naast paneeldeuren met glas is het ook mogelijk geheel glazen binnendeuren in een nieuw of bestaand kozijn te monteren. Ook hardglazen deuren zijn er in vele uitvoeringen, soorten en maten. Van een helder glazen deur, tot een matte gezandstraalde of een opgebouwde gefolieerde hardglazen binnendeur.

Glas in lood deuren

Binnendeuren en buitendeuren kunnen voorzien worden van een glas in lood ruit. Vaak past het glas in lood bij de stijl van de deur, in dit geval heeft de leverancier standaard al glas in lood in haar assortiment.

Glas in lood op maat

Indien standaard glas in lood niet naar uw wens is, dan is het mogelijk om glas in lood op maat te laten maken. Waarbij een glas in lood specialist desgevraagd bij u thuis komt kijken, voor het optimale resultaat.

Glas in lood voordeuren

Wanneer glas in lood wordt uitgevoerd in de buitendeur, waarbij ook veiligheid en weersinvloeden belangrijk zijn, dan is het zelfs mogelijk om glas in lood in isolatieglas uit te voeren.

Bezoek onze showroom

Voor meer inspiratie en persoonlijk advies