Deurkruk-los-INTERSTEEL

Deurbeslag en andere accessoires

Bij een nieuwe deur hoort natuurlijk ook nieuw deurbeslag. Maasroute Deuren heeft in haar showroom een zeer ruim assortiment aan deurbeslag in alle soorten en maten. Van strak RVS of PVD tot klassiek messing of verouderd ijzer. Dit deurbeslag varieerd van standaard tot zeer exclusief ontwerp deurbeslag gemaakt van massief edelmetaal.

Deurlijsten (Architraven)

Architraven en neuten, eventueel in combinatie met een bijpassende plintmaken de afwerking compleet. De architraaf is de lijst die rond de deuropening gaat. De neut is het korte onderstuk wat moet zorgen voor een strakke aansluiting met een hoge plint. Maasroute Deuren biedt u een zeer uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit. Vraag in de showroom naar de mogelijkheden of vul het deuren contactformulier in voor specifieke informatie.

Plinten

Voor het creeeren van een unieke stijl en uitstraling van uw woning, is eenheid in uw woning belangrijk. Hierdoor levert Maasroute Deuren niet alleen de deuren, kozijnen en architraven, maar ook de bijpassende plinten. Deze plinten zijn verkrijgbaar in vele verschillende maten, stijlen en worden standaard voorzien van witte grondverf. Het is echter ook mogelijk de plinten (en architraven) afgelakt te bestellen in iedere gewenste kleur.

Hoge mdf Plinten

De meest verkochte plint van dit moment is de hoge mdf plint, die makkelijk is af te lakken en monteren met het juiste gereedschap. MDF is namelijk een massief materiaal dat bijna niet werkt (dus bijna niet uitzet of krimpt) waardoor een langdurig optimaal effect wordt behouden, zonder verfscheuren of loskomende plinten. De hoge MDF plint is in lijn met de huidige mode trends, maar uiteraard zijn er ook lage plinten verkrijgbaar.

Plinten profielen

Plinten zijn verkrijgbaar in diverse profileringen, van recht strak voor een modern interieur tot een zeer uitwerkt profiel voor een klassiek interieur. Maar ook een kraalprofiel of facetprofiel is mogelijk.

Scharnieren

Een deur is niet compleet zonder een bijpassend scharnier. Bij een deur met RVS deurbeslag hoort bijvoorbeeld een RVS kogellagerscharnier. Bij een strak en minimalistisch interieur hoort een verdekt scharnier. En bij een klassiek of landelijk interieur hoort een messing of zwart scharnier met eventueel een kroon. Maar welke stijl u ook kiest, het is belangrijk dat het scharnier van goede kwaliteit is om verzakken van de deur op lange termijn tegen te gaan en te zorgen voor een optimaal wooncomfort.

Onzichtbare scharnieren

Maasroute Deuren is gespecialiseerd in de verkoop en montage van onzichtbare deurkozijnen, onzichtbare scharnieren zijn hier een onderdeel van. Het is echter ook mogelijk om uw ‘standaard’ deur af te monteren en een normaal stompen deurkozijn, maar dan wel met de onzichtbare scharnieren (ook wel verdekte scharnieren genoemd). Maasroute Deuren heeft specialisten in dienst om deze scharnieren naar wens af te monteren.

Bezoek onze showroom

Voor meer inspiratie en persoonlijk advies