Bruynzeel_binnendeuren_paneeldeuren

Kozijnen

Maasroute Deuren levert deurkozijnen in verschillende houtsoorten en in staal. Zowel voor renovatiewerk als voor nieuwbouw. Deze kozijnen zijn geheel naar wens leverbaar, waarbij u kunt kiezen voor een houten, DTS (hardkunstof) of hardstenen onderdorpel. Als afwerking heeft Deurencentrum de Maasroute architraven (sierlijsten rondom uw kozijn) in vele soorten en maten. Bezoek onze showroom voor meer informatie en een persoonlijk advies over geschikte kozijnen.

Ten opzichte van andere alternatieven in een interieur, vertegenwoordigt een houten kozijn als natuurproduct vele ‘emotionele’ belevingswaarden. Een van de vele voordelen is de warme en solide uitstraling van het hout, het geluidloze karakter en de eenvoudige bewerkbaarheid.

Binnendeur kozijnen

Er zijn twee soorten binnendeuren, stomp en opdek. Bij een opdekdeur hoort doorgaans een stalen kozijn. Dit type kozijn wordt voornamelijk toegepast in de woningbouw.

Binnendeuren particuliere bouw

In de particuliere nieuwbouw en renovatie worden voornamelijk stompe deuren toegepast met houten kozijnen. Deze kozijnen kunnen van vuren of hardhout zijn en met standaard profilering tot profilering op maat.

Renovatie en kozijnen

In de vervangingsmarkt worden stalen opdek kozijnen regelmatig vervangen door stompe houten kozijnen. Dit gebeurt in combinatie met het dichtwerken van het bovenlicht en het afhangen van een nieuwe binnendeur. Wanneer de huidige deurmaat behouden moet blijven en toch een stomp kozijn met stompe deur gewenst is, dan is er het zogenaamde stompe Ecosy kozijn.

Buitendeur kozijnen

Maasroute Deuren levert buitendeur kozijnen zowel voor renovatiewerk als voor nieuwbouw, zowel in hardhout als aluminium. Deze kozijnen zijn geheel naar wens leverbaar, waarbij u kunt kiezen voor een houten, DTS (hardkunstof) of hardstenen onderdorpel.

Als afwerking gebruiken we architraven (sierlijsten rondom uw kozijn) in vele soorten en maten. Bezoek onze showroom voor meer informatie en een persoonlijk advies over geschikte kozijnen.

“Onzichtbaar” deurkozijn

Stijlvol en minimalistisch. Een in alle opzichten goed doordacht deurkozijn waarmee beantwoord wordt aan de trend naar een strak en minimalistisch interieur. Met dit innovatieve systeem worden deuren en wanden één fraai geheel. Bij de Onzichtbare kozijnen ontbreken de hinderlijke omlijstingen, terwijl de inbouwscharnieren zo zijn geplaatst dat ze van buitenaf geheel uit het zicht blijven.

Het resultaat is dat de deur een vlak geheel met de wand vormt en zo voor een bijzondere uitstraling zorgt. Het minimalistisch design, levert in de hedendaagse architectuur- en interieurwereld heel wat nieuwe inspiratie op voor een breed scala van toepassingen.

Bezoek onze showroom

Voor meer inspiratie en persoonlijk advies