schuifdeur in de wand met schuifdeur rail en HPL deur, unieke ruimtebesparende constructie

Schuifdeuren in de wand

Maasroute Deuren heeft schuifdeursystemen en bijbehorende kozijnen, van standaard tot exclusief. Het is bijvoorbeeld mogelijk om uw schuifdeur onzichtbaar in de muur te laten verdwijnen door een speciale schuifdeur en ombouw constructie. Deze constructie biedt u een aantal unieke voordelen, namelijk:

– Ruimtebesparing; per schuifdeursysteem wint u 1 m2 (het systeem vervangt de muur)
– Geschikt voor elke willekeurige deur uit ons assortiment
– Volledige vrije doorgang en geen obstakels/dorpel in de deuropening
– Zeer gebruiksvriendelijk voor mindervaliden
– Voor nieuwbouw & renovatie
– Meest innovatieve oplossingen en opties
– Geluidswerendheid te vergelijken met normale draaideur

Voor meer informatie en een presentatie van schuifdeuren in de wand, verwelkomen wij u graag in onze showroom.

Schuifdeur systemen

In het buitenland worden schuifdeuren in bijna ieder huis toegepast, in Nederland is dit nog niet het geval. Dit is vreemd, omdat een schuifdeur vele praktische voordelen biedt. Het grootste voordeel is dat een schuifdeur ruimtebesparend is, de draaicirkel van een draaideur is immers niet meer nodig. Hierdoor heeft u de ruimte om een kast tegen de muur te plaatsen en deuren kunnen niet meer tegen elkaar aan draaien. Met name de systemen die automatisch sluiten bieden u veel leefcomfort en gemak. In onze showroom kunnen wij u hierover verder informeren.

Alle binnendeuren zijn bij Maasroute Deuren ook uitvoerbaar als schuifdeur, met een van de vele schuifdeursystemen al dan niet inclusief een speciaal deurkozijn voor het onzichtbaar wegwerken in de wand.

Schuifdeuren voor de wand

Ook voor schuifdeuren die voor de wand schuiven bent u bij Maasroute Deuren aan het juiste adres. Schuifdeuren voor de wand zijn er in verschillende kwaliteiten en voor verschillende toepassing. U kunt een schuifdeur voor de wand bijvoorbeeld aan de muur of aan het plafond bevestigen. Ook de schuifdeuren voor de wand zijn automatisch sluitend uit te voeren.

Maasroute Deuren heeft bijvoorbeeld speciale schuifdeursystemen voor zware buitendeuren en schuifdeursystemen voor deuren die in de wand worden weggewerkt.

Bezoek onze showroom

Voor meer inspiratie en persoonlijk advies