P1000149

Schuifwandkasten

Werkelijk ongekende mogelijkheden met een schuifwandkast op maat van Maasroute Deuren. Van vloer tot plafond, van muur tot muur: bijna elke gewenste breedte en hoogte is leverbaar. Onze schuifdeur kasten zijn bovendien in vele kleuren en afwerkingen  verkrijgbaar. Zoals uitvoeringen met glas, spiegel of een houtstructuur.

U stelt uw schuifkast zelf samen! En wij maken de schuifwandkast voor u op maat. Bij schuifdeur kasten is maatwerk onze standaard.

Naast de schuifwanden kunt u kiezen voor het zogenaamde melamine, decor of shelving kastinterieur, waardoor u bijna eindeloze mogelijkheden krijgt om uw spullen op te bergen.

Onder andere door het unieke kastinterieur zijn vele creatieve toepassingen mogelijk om een kledingkast, opbergkast, schuifdeur kast of inloopkast te realiseren in uw bestaande situatie.

Maasroute Deuren voorziet u graag van gepast advies. Loop bij ons binnen voor het bekijken van de vele mogelijkheden op het gebied van schuifdeur kasten.

Inloopkasten

Inloopkasten zijn het summum op het gebied van kastruimte. Efficiënt, praktisch, al snel met zo’n 30% meer ruimte dan een standaardkast en ongekend fraai. Ontwerp samen met Maasroute Deuren uw eigen Amerikaans gestijlde “custom made wardrobe”. Vanzelfsprekend op maat, tot op de millimeter nauwkeurig. U kunt uw fantasie de vrije loop laten.

Omdat geen ruimte gelijk is, maken we alles op maat. In de kleuren en de materialen die u voor ogen heeft. Zodat functie en design volledig in lijn liggen met uw inrichting en uw interieur. Zo heeft u de keus uit een speciaal voor u ontworpen kastinterieur met deuren van glas, hout, een gigantisch gamma aan kleuren, hoogglans, mat, geëtst of gezandstraald, het is aan u. Maasroute Deuren levert alleen maatwerk.

Naar wens kan ons montage-team uw kast volledig afmonteren, inclusief een gratis meetservice.

Bezoek onze showroom

Voor meer inspiratie en persoonlijk advies