Voordeur Waspik

Voordeuren & Buitendeuren

Uw buitendeur is het visitekaartje van uw woning. Een deur volledig naar uw smaak, die de uitstraling van uw woning kracht bij zet. Er zijn vele mogelijkheden waarbij u de deur zelf volledig samen kunt stellen en uw woning kunt verfraaien.

Bij buitendeuren dient rekening gehouden te worden met andere zaken dan bij binnendeuren. Uw interieur is namelijk niet onderhevig aan weersinvloeden of inbraakgevoeligheid. Bij voorzieningen aan buitendeuren valt te denken aan een speciale grondverflaag,  een automatische tochtvaldorpel  of een politie-keurkmerk veilige driepunt-sluiting als voorziening voor de veiligheid van u en uw eigendommen. Een gedegen advies is dan ook zeker op zijn plaats. Bij Deurencentrum de Maasroute bent u aan het juiste adres.

Buitendeuren zijn leverbaar in verschillende houtsoorten en behandelingen. U kunt ook kiezen uit verschillende glassoorten, veiligheidssloten, briefplaten, tochtweringen en ander deurbeslag. Indien u een deur in welke vorm dan ook bij ons besteld, dan komt een expert bij u thuis de deur(en) opmeten en de situatie bekijken om zorg te dragen voor een betrouwbaar en goed advies en montage naar wens.

Hardhouten voordeuren

Voordeuren moeten één geheel zijn met het huis. Een hardhouten voordeur wordt dat door de juiste combinatie van het model, de kleur, het glas en stijlvol deurbeslag. Bij Maasroute Deuren vindt u hardhouten voordeuren van standaard tot maatwerk. Harhouten voordeuren zijn onder andere leverbaar met glas, gietijzeren raamwerk, draairaam en alle toebehoren zoals sluitingen

Bij Maasroute Deuren koopt u geen losse voordeur, maar een totaaloplossing. Dit houdt in dat u bij ons kunt kiezen uit alle mogelijke voordeur accessoires. Daarnaast zorgen wij voor alle mogelijke bewerkingen als een meerpuntssluiting, slotgaten, brievensleuf, automatischde tochtvaldorpel etc.

Aluminium voordeuren

Hoge kwaliteit aluminium voordeuren van Hörmann zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen en motieven.

Bij de Hörmann-huisdeurmotieven kunt u kiezen uit drie uitvoeringen. De onderlinge verschillen hebben een grote invloed op het uiterlijk van de huisdeur. Alle deuren hebben een hoge isolatiewaarde en zijn goed  bestand tegen inbraakpogingen.

Breng een bezoek aan onze showroom om de deuren te bekijken en advies te krijgen over de mogelijkheden voor uw situatie.

Vlakke voordeuren

Vlakke deuren bestaan in tegenstelling tot hardhouten voordeuren uit een houten frame, een speciale vulling en triplex dekplaten. Deze deuren bieden veel mogelijkheden voor wat betreft glasopeningen en zijn leverbaar in verschillende kwaliteiten.

Deze vlakke deur is een relatief nieuwe techniek en biedt andere mogelijkheden dan een hardhouten voordeur. Uit de vlakke deur kan namelijk iedere gewenst vorm gehaald worden, waardoor vele nieuwe soorten deuren zijn ontstaan. Een hardhouten deur heeft namelijk de beperking dat deze altijd uit stijlen is opgebouwd, eventueel in combinatie met panelen.

Stapeldorpeldeuren

Stapeldorpeldeuren zijn buitendeuren die voornamelijk worden toegepast als achterdeur, keukendeur, schuurdeur, balkondeur, tuindeur of zijdeur. Stapeldorpeldeuren worden opgebouwd uit massief houten stijlen en dorpels. Een stapeldorpeldeur kan ook worden voorzien van panelen, waardoor de deur weer een andere uitstraling krijgt.

Terrasdeuren

Tuindeuren en terrasdeuren vormen de verbinding tussen de woonkamer en de tuin of het terras. De vorm van de deur(en) bepaalt de hoeveelheid licht die binnenkomt en het uitzicht naar buiten. En hoewel velen de deuren zien als buitendeuren, zijn ze wel degelijk onderdeel van het interieur.

Kortom: de keuze van zo’n deur is wel iets om even stil bij te staan. Bijvoorbeeld: biedt de deur uitzicht op een mooie tuin of terras, kies dan voor een lage raamlijn. En niets is fijner als u met mooi weer de deuren naar buiten even open kunt gooien.

Bezoek onze showroom

Voor meer inspiratie en persoonlijk advies